Despre mine

lefkada plaje egremni beach excursie cu barca

Buna! Ma numesc Simina si iti multumesc pentru ca ai ajuns pe blogul meu. Scriu din pasiunea pentru calatorii si calatoresc din pasiunea de a descoperi lucruri noi in locuri speciale, despre care sa povestesc si altora.

Iubesc adrenalina de dinaintea plecarii, facutul bagajelor, zborul cu avionul, documentarea destinatiei, practic fiecare etapa a calatoriei, iar compania imi indulceste de fiecare data si mai mult tot feelingul unei excursii.

Pe langa poze, plaje si emotii, imi place sa impartasesc genul de detalii practice pe care mi-as fi dorit eu sa le aflu inainte de a ajunge intr-un loc. Cat faci pe drum intr-o excursie si cat timp ai alocat efectiv pentru obiectivul vizat, care este programul detaliat, cat costa anumite activitati, detalii despre cazari, bilete de avion, transportul la destinatie, mari si oceane, vreme, oameni, context socio-politic, limba si altele asemenea.

Cum mi-am descoperit pasiunea?

Mai demult am participat la un concurs in care cel mai inspirat mesaj trimis unui prieten dintr-o destinatie exotica castiga un super premiu. O excursie de 2 persoane cu toate cele platite in CuraƧao. Mesajul castigator?

“Cele mai frumoase lucruri in viata nu sunt lucruri, ci locuri!”

Simplu si de impact, mesaj in care cred sincer si intens si azi.

Sunt pasionata de plaje, daca sunt exotice cu atat mai bine. Ador ideea de plaja oricum ar fi ea, de caldura, de soare, de apa albastra, verde, turcoaz sau toate 3 la un loc. De asta si articolele de pe blog sunt cu precadere despre destinatii in care plaja are rolul principal, asa ca fie te-am nimerit la fix fiind pe acelasi tipar, fie te conving ca merita sa le vezi macar o data in viata. Varianta C sper ca nu exista:)

Cu ce ma ocup zi de zi?

Am facut Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, masteratul in Marketing la A.S.E, iar acum lucrez in domeniul financiar, intr-o banca. Imi impart concediul in cateva vacante pe an (mult mai putine decat mi-as dori deocamdata), insa scriu despre ele cu mult mult drag, pastrandu-le astfel extrem de vii in amintirea mea si sper pline de sens in planul tau de travelling.

Astept sa impartasim impresii, asa ca toate comentariile si aprecierile/criticile tale ne vor ajuta pe toti sa fim mai relevanti pentru alti iubitori de calatorii.

Multumesc pentru ca esti aici si nu-mi ramane altceva de facut decat sa iti urez un incurajator Enjoy Beachin’!

Share with your friends !

Back To Top