Despre mine

simina iosif despre mine

Buna! Ma numesc Simina si iti multumesc pentru ca ai ajuns pe blogul meu de calatorie. Scriu din pasiunea pentru calatorii si calatoresc din pasiunea de a descoperi locuri speciale, despre care sa povestesc si altora.

Iubesc adrenalina de dinaintea plecarii, facutul bagajelor, zborul cu avionul, documentarea destinatiei, practic fiecare etapa a calatoriei. Pe langa poze, plaje si emotii, imi place sa impartasesc genul de detalii practice pe care mi-as fi dorit eu sa le aflu inainte de a ajunge intr-un loc. Cat faci pe drum intr-o excursie si cat timp ai alocat efectiv pentru obiectivul vizat, care este programul detaliat, cat costa anumite activitati, detalii despre cazari, bilete de avion, transportul la destinatie, mari si oceane, vreme, oameni, context socio-politic, limba si altele asemenea.

simina iosif despre mine

Cum mi-am descoperit pasiunea pentru calatorii?

Mai demult am participat la un concurs in care cel mai inspirat mesaj trimis unui prieten dintr-o destinatie exotica castiga un super premiu. O excursie de 2 persoane cu toate cele platite in Curaçao. Mesajul castigator?

“Cele mai frumoase lucruri in viata nu sunt lucruri, ci locuri!”

Simplu si de impact, mesaj in care cred sincer si intens si azi.

Sunt pasionata de plaje, daca sunt exotice cu atat mai bine. Ador ideea de plaja oricum ar fi ea, de caldura, de soare, de apa albastra, verde, turcoaz sau toate 3 la un loc. De asta si articolele de pe blog sunt cu precadere despre destinatii in care plaja are rolul principal, asa ca fie te-am nimerit la fix fiind pe acelasi tipar, fie te conving ca merita sa le vezi macar o data in viata. Varianta C sper ca nu exista:)

Cu ce ma ocup zi de zi?

Am facut Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, masteratul in Marketing la A.S.E, iar acum lucrez in domeniul financiar, intr-o banca. Iar pe cont propriu sunt specialist SEO, o pasiune pe care am dus-o mai departe, la rang de mic business personal. 

Imi impart concediul in cateva vacante pe an (mult mai putine decat mi-as dori deocamdata), insa scriu despre ele cu mult mult drag, pastrandu-le astfel extrem de vii in amintirea mea si sper pline de sens in planul tau de travelling.

Multumesc pentru ca esti aici si nu-mi ramane altceva de facut decat sa iti urez un incurajator Enjoy Beaching!

Share with your friends !

Back To Top